High tea / High wine

High-tea €22.50

Heeft u iets te vieren of wilt u gezellig bijkletsen met een vriendin? Wij hebben een uitstekende High Tea. Graag 2 dagen van te voren reserveren.

U kunt bij de High Tea rekening houden met ongeveer 2.5 uur wat verdeeld word in 3 ronden. Hierbij krijgt u onbeperkt losse organische thee van het franse theehuis Damman, heerlijke scones met jam en confituren. Wij bieden ook hartige hapjes aan met een Italiaanse knipoog, zoals kleine ciabatta’s en panini’s met Italiaans beleg en een mini quiche. We sluiten de High Tea af met bonbons en lekkernijen uit de patisserie van Dudok. Mocht u geen thee lusten, dan kunnen we dit ook vervangen door koffie.

High Wine €25.50

U kunt ook bij ons terecht voor een High Wine met heerlijke Italiaanse wijnen. Hiervoor ook graag 2 dagen van te voren reserveren. De High Wine kan ook in combinatie met een High Tea. Erg leuk voor een Kerstborrel of Nieuwjaarsborrel. Hierbij zijn er ook weer vele mogelijkheden.

U kunt rekening houden met ongeveer 2.5 uur wat verdeeld wordt in 3 ronden en bij elke ronde krijgt u een wijn naar keuze. Er word gestart met een heerlijke Italiaanse prosecco. De ronden zijn ook weer geïnspireerd op de Italiaanse keuken. U krijgt cocktail panini’s en ciabatta’s met verschillend Italiaans beleg , olijven, antipasti, mini quiche en een ciabatta met diverse tapenades.